جهانی شدن globalization

کلاس جهانی شدن ارتباطات دانشگاه تهران

جهانی شدن globalization

کلاس جهانی شدن ارتباطات دانشگاه تهران

مک دونالد مقصر است؟1

جمعه, ۱۰ آبان ۱۳۹۲، ۱۲:۱۱ ب.ظ

از بزرگترین شرکت­های چند­ملیتی دنیا،  توجهات بسیاری از صاحب­نظران را در عرصه­های گوناگون به خود جلب کرده است، از محققان در زمینه­ی علم مدیریت و تغذیه تا دوستداران محیط زیست و کارشناسان تبلیغات و تجاری­سازی.عده­ای به دید تحسین و برخی با نگاهی بدبینانه به قضاوت در مورد این ابر رستوران جهانی می­پردازند. مشاوران اقتصادی و مدیریتی از (ری کراک) مؤسس مک­دونالد به عنوان یک فرد کارآفرین و خلاق یاد می­کنند که بعد از سال­ها فعالیت نه چندان موفقیت­آمیزش در فروش دستگاه هم­زن شیر، روزی با سفارشهشت دستگاه آن  از ایالت فلوریدا مواجه می­شود.و در هنگام تحویل دستگاه­ها متوجه می­شود با صاحب رستورانی کوچک اما با مشتریان بسیار زیاد سر­و­کار دارد. کراک در می یابد دلیل خوش­نامی این همبرگرفروشی  در تعداد کم و کیفیت بالای غذای آن هست و بعد از کلی گفت­و­گو با صاحبان رستوران اجازه می­گیرد تا رستورانی با همین نام در شهری دیگر تأسیس کند واینگونه سنگ بنای رستوران 26000 شعبه­ای مک­دونالد گذاشته شد و از لحاظ اقتصادی در مرتبه­ای قرار دارد که نه تنها در بحران مالی اخیرآمریکا ضرر نکرد بلکه بر میزان درآمد و ارزش سهان آن هم افزوده شد.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  عده­ی کثیری از فعالان محیط زیست شرکت مک دو نالد را یک مصرف کننده­ی به تمام معنا می­دانندکه برای تهیه­ی گوشت مورد نیاز خود برای همبرگر از بیشترین میزان غلات استفاده می­کند و به قاتل بزرگ گاوها تبدیل شده است ، این در حالی است که با این میزان هزینه می­توان کشورهای فقیر و گرسنه­ی بسیاری را نجات داد. بسیاری از پزشکان و متخصصان تغذیه علیه مضرات بسیار زیاد غذاهای فست فود که می­توان مک دونالد را سلطان آن­ها نامید قلم­فرسایی می­کنند و پیوسته در مورد خطرات مصرف مکرر غذاهای آماده که امروزه به قسمتی حذف نشدنی از زندگی یک آمریکایی و همچنین مردم سایر کشورها تبدیل شده است، هشدار می­دهند. اما با تمام این روشنگری­ها همچنان شاهد آن هستیم که این سبک از تغذیه که با تغییر ذائقه­ها همراه استروز به روز گسترده ­تر می­شوند به خصوص آنکه رشد قارچی این­گونه غذاها را در کشور عزیزمان ایران شاهدیم.  

                                                                                                                                        

                                                                                                                                                                                                  

ادامه دارد...

                                                                                                                                   

                                                                                                                                                                              

۹۲/۰۸/۱۰ موافقین ۱ مخالفین ۰
مهدیار زمزم.محسن شهمیرزادی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی